Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafe Espartanos (490884) - Arcángeles (491867) » 659712268: T63/J11/IV

Liga 659712268 Información oficial sobre el partido 659712268 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.35 (3458)

Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido 2 - 0 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
Anders Ahlby (28') 1 - 0
Robert Bieniuk (32') 2 - 0
Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido 2 - 0 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getafe Espartanos Alineación oficial del equipo 'Getafe Espartanos' en el partido 2 - 0 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe Espartanos

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Anders Ahlby sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 28 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Robert Bieniuk de Getafe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Fab Dunn va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Getafe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Anders Ahlby va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arnie Pielstroom rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Getafe va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikos Christoyiannis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Robert Bieniuk es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Anders Ahlby, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Augusto Meléndez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Márk Csokonay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Arcángeles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dolbert Hofland que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Mirko Kikoll va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Arcángeles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 79, el Arcángeles estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ion Galiţa va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Arcángeles sortien al contraatac. La falta llançada per Luis Prieto va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arcángeles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Sopegno va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Manuel Sopegno de Arcángeles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.