Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompdik Gloom (1584550) - Atlético Club del Topo (1415452) » 659712222: T63/J13/IV

Liga 659712222 Información oficial sobre el partido 659712222 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / IV.34 (3457)

helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 5 - 1 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Vado Cabezón (22') 1 - 0
Alfons Grimeisen (31') 2 - 0
2 - 1 Juan Carlos Llerena (32')
Aday Osca (37') 3 - 1
Vado Cabezón (75') 4 - 1
Aday Osca (90') 5 - 1
helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 5 - 1 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 3 - 0 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

helenteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Vado Cabezón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de helenteam.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Alfons Grimeisen va augmentar l'avantatge de helenteam a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): helenteam va augmentar la diferència quan Aday Osca no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip helenteam va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vado Cabezón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Aday Osca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Sébastien Thepault va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de helenteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian Deutsch va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Javier Vivancos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier Vivancos al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aday Osca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El helenteam ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Bella, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aday Osca va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Alas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 154 Minuto 32 (Gol de penalti): El jugador de Atlético Juan Carlos Llerena va anotar des dels 11 metres al minut 32, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Juan Carlos Llerena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Néstor Ariel Majorel des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Néstor Ariel Majorel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.