Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompdik Gloom (1584550) - Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) » 659712214: T63/J11/IV

Liga 659712214 Información oficial sobre el partido 659712214 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.34 (3457)

helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 6 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Christian Deutsch (27') 1 - 0
Vado Cabezón (37') 2 - 0
Aday Osca (73') 3 - 0
Christian Deutsch (82') 4 - 0
Alexander Pizza (85') 5 - 0
Joseba Josu Agirretxe (86') 6 - 0
helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 6 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido 2 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

helenteam

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): helenteam s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Christian Deutsch per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan helenteam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vado Cabezón des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aday Osca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a helenteam.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Christian Deutsch va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alexander Pizza va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Joseba Josu Agirretxe va incrementar l'avantatge de helenteam amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Joseba Josu Agirretxe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de helenteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Vado Cabezón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Kende Zsinka va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Alas per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kende Zsinka va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eclipse Castilla-Hermida FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Kende Zsinka va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Marcos Moreno Sánchez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emilio Camoens va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rüstəm Muradov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eclipse FC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Eraustieta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Luis La Plaza Blas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Marcos Moreno Sánchez de Eclipse FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.