Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dadandy (437699) - Excalibur (120159) » 659712201: T63/J8/IV

Liga 659712201 Información oficial sobre el partido 659712201 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.34 (3457)

Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 1 - 3 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Pulpeiro Caramallo (33') 1 - 0
1 - 1 Eric Grajo (41')
1 - 2 Manuel Grast (52')
1 - 3 José María Díaz (63')
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 1 - 3 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 3 - 1 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dadandy

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Pulpeiro Caramallo va donar a Dadandy un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Timothy Mawaggali ja els havia advertit que el porter contrari, en Johann Westpfahl, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Dadandy va deixar en bona posició a en Lenin Mora per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dadandy a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pulpeiro Caramallo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Pulpeiro Caramallo de Dadandy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Excalibur

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Eric Grajo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 41.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Manuel Grast de Excalibur va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 63, en Jesús Eume del Excalibur va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José María Díaz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Excalibur que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cecilio Gómez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Jaime Hernández, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Excalibur va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Paio Pesqueira va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cecilio Gómez al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Hernández de Excalibur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexis Viurra de Excalibur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paio Pesqueira de Excalibur es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.