Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El León Gallego (1414957) - EL ESPIRITU DEL LOBO (1597053) » 659712173: T63/J1/IV

Liga 659712173 Información oficial sobre el partido 659712173 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.34 (3457)

El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 1 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Alcide Ghetti (20') 1 - 0
1 - 1 Ingolf Seubert (54')
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 1 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 3 - 1 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El León Gallego

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Alcide Ghetti, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Elvis Raidl va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zaragoza van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Maroš Hurár, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zaragoza va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Kobi Littles va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bartolomé Ripollès va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ingolf Seubert per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ingolf Seubert va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Maciej Bakalarski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): ESPIRITU va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Decap es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Juan Decap va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.