Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbotarrak (123165) - Lazio Calcio 2008 (1437665) » 659712118: T63/J1/IV

Liga 659712118 Información oficial sobre el partido 659712118 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.33 (3456)

Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 2 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
0 - 1 Eligijus Ritmejeris (11')
Adem Derviş (39') 1 - 1
Carlos Rebollo Morcillo (89') 2 - 1
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 2 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 4 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbotarrak

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bilbotarrak s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adem Derviş que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Carlos Rebollo Morcillo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bilbotarrak es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrian Bruglacher va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el Bilbotarrak va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antônio Pacheco no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Antônio Pacheco va estar a punt d'empatar per a Bilbotarrak quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Karol Cebrat va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antônio Pacheco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Bilbotarrak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Zamana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Alberto Tamaris del Bilbotarrak ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lumen-Saile C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Eligijus Ritmejeris de Lumen-Saile va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jan-Paul de Lieme va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Stamos Gkoutakis, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Stamos Gkoutakis va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Stamos Gkoutakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Martín Gómez de Lumen-Saile va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.