Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stars Of Fantasy (30597) - HODEITXIKI (993539) » 659712086: T63/J7/IV

Liga 659712086 Información oficial sobre el partido 659712086 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.32 (3455)

Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 1 - 0 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
José Esteban Pedrosa (12') 1 - 0
Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 1 - 0 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 2 - 0 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stars Of Fantasy

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 12, Yiannakis Tsorlinis va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a José Esteban Pedrosa, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Fantasy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Esteban Pedrosa en un 1 contra 1 amb el porter Lábaro Chaverri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Toni Calatañazor. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Fantasy ho intentava per la dreta per mitjà de José Esteban Pedrosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En José Esteban Pedrosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, José Esteban Pedrosa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lábaro Chaverri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En José Lera Hernández es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

HODEITXIKI

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): El HODEITXIKI va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En John Saptata la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): HODEITXIKI van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Olivér Pfaff des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HODEITXIKI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Donatello Rubado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HODEITXIKI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Edward Bystrzycki, però el porter rival va fer una gran aturada.