Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanvicenteño (777288) - S.D Cojos (776514) » 659711916: T63/J7/IV

Liga 659711916 Información oficial sobre el partido 659711916 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.29 (3452)

Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 0 - 2 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
0 - 1 Leonard Hileman (65')
0 - 2 Rob Baddeley (70')
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 0 - 2 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 1 - 3 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanvicenteño

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfonso Cahorts! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mischa Blokker va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Danny Høy va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Henk-Jan van Ostade va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Alfonso Cahorts del Sanvicenteño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franciscano Olmedo Halcón de Sanvicenteño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Calogero Niglio de Sanvicenteño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gurufis C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Leonard Hileman que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gurufis.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rob Baddeley va augmentar l'avantatge de Gurufis a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Leonard Hileman, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gurufis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Rob Baddeley va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gurufis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Trillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elvani Bransão.