Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kybalion (308591) - superbm (312816) » 659711811: T63/J9/IV

Liga 659711811 Información oficial sobre el partido 659711811 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.27 (3450)

Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 2 - 3 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
Miguel Leciñana (32') 1 - 0
Enrique Lovaina (54') 2 - 0
2 - 1 Philipp Ellinger (61')
2 - 2 Momčilo Damjanac (89')
2 - 3 Xerach Longás (89')
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 2 - 3 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 2 - 1 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kybalion

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miguel Leciñana, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kybalion se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Lovaina va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Kybalion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Edilio Battazza en un 1 contra 1 amb el porter Gunnar Kurzmann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Kybalion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andrin Merkle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Kybalion va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Elizondo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Omar Kilasi va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Mojmír Holáň arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Omar Kilasi per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gunnar Kurzmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mojmír Holáň va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Valter Lušić per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Mojmír Holáň, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Admir Roellinger de Kybalion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Lovaina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

superbm

Goles Goles

  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): superbm van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 61 quan Philipp Ellinger sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 89 una excel·lent centrada de Leonid Marinčič va arribar a Momčilo Damjanac, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xerach Longás es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): superbm va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Pintimalli va desviar el xut final de Václav Lukavec després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): superbm van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Alfredo Augusto Rocha no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Philipp Ellinger va rematar amb l'empenya exterior desviat.