Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yuninko Carlos f.c. (123441) - Zelandonii CF (1578698) » 659711597: T63/J11/IV

Liga 659711597 Información oficial sobre el partido 659711597 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.23 (3446)

Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 3 - 0 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
Russell Ament (2') 1 - 0
Russell Ament (65') 2 - 0
Gerel Surengiin (89') 3 - 0
Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 3 - 0 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 2 - 2 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yuninko Carlos f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Russell Ament, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Yuninko va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Russell Ament des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yuninko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerel Surengiin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Iginio Ronzone, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Russell Ament va entorpir al marcador d'en Soulis Tsimidakis per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gerel Surengiin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Iginio Ronzone es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Hugo Škrdla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Soulis Tsimidakis de Yuninko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zelandonii CF

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Zelandonii va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Toni de Rada es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Zelandonii va estar a punt d'empatar al 17 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zoilo Casaio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Zoilo Casaio va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sergey Smirnova va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Paulo Nobre da Conceição va encarar al porter al 50, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.