Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mis muelas C.F. (1433744) - Bisontes (312903) » 659711485: T63/J11/IV

Liga 659711485 Información oficial sobre el partido 659711485 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / IV.21 (3444)

Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 0 - 1 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
0 - 1 Josef Naňák (26')
Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 0 - 1 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 3 - 0 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mis muelas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Pelayo Soldevilla va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 50, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jean-Luc Michaud va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Ricard Lluch quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Sergio Búrdalo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Stănică de muelas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

rAChtERsS fC

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josef Naňák va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rAChtERsS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Michael Irwin va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rAChtERsS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Michael Irwin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): rAChtERsS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josef Naňák va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 84, un contraatac del rAChtERsS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Daniel Nyarko perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torsten Pabst.