Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - Isilandia FC (1434992) » 659711439: T63/J14/IV

Liga 659711439 Información oficial sobre el partido 659711439 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / IV.20 (3443)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 4 - 0 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
Alberto García-Arista (23') 1 - 0
Raoul van Remmen (68') 2 - 0
Santiago Luis Saviola (77') 3 - 0
Santiago Luis Saviola (80') 4 - 0
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 4 - 0 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 3 - 1 ULTRASTRET UNITED Alineación oficial del equipo 'ULTRASTRET UNITED' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alberto García-Arista, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raoul van Remmen sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 68 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castelldefels va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santiago Luis Saviola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Santiago Luis Saviola va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Raoul van Remmen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Róbert Visnyár al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Poyales va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emiliano Ustariz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 225 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Raoul van Remmen es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael Poyales per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Róbert Visnyár va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

ULTRASTRET UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Biran Steinitz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Álvaro Muriel va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ulrich Fehser va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Stoyan Troev va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Álvaro Muriel.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Stoyan Troev va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Álvaro Muriel no es va rendir i va fer unes grans aturades.