Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atco. Democratico (1436193) - Castelldefels (47586) » 659711398: T63/J3/IV

Liga 659711398 Información oficial sobre el partido 659711398 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.20 (3443)

Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 2 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Johann Bargo (12') 1 - 0
César Barturen (29') 2 - 0
2 - 1 Amador López Romero (30')
Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 2 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 2 - 1 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,5 % 25,6 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atco. Democratico

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johann Bargo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.A.D. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en César Barturen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El C.A.D. ho intentava per la dreta per mitjà de Johann Bargo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roman Kistauri de C.A.D. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Johann Bargo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dawid Kamionowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johann Bargo de C.A.D. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Castelldefels

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 30, el jugador visitant Amador López Romero va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Amador López Romero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 41, en un 1 contra 1 amb el porter, però Amedeo Paparelli va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Oriol Agustí des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Raoul van Remmen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Agustí de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.