Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - Paquete metes (308266) » 659711395: T63/J3/IV

Liga 659711395 Información oficial sobre el partido 659711395 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / IV.20 (3443)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 4 - 3 Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido
0 - 1 Ryszard Opacki (5')
Bojan Vasiljević (8') 1 - 1
Ludgerus Kvasny (11') 2 - 1
Maximilian Alexander (30') 3 - 1
Clarencio Guillermes (60') 4 - 1
4 - 2 Saber Jamal Al-Khabouri (68')
4 - 3 Ryszard Opacki (90')
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 4 - 3 Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 6 Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 del partit, el jugador Bojan Vasiljević de Torrejoneros va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Torrejoneros va posar-se per davant 2 - 1 al minut 11, quan Ludgerus Kvasny va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Torrejoneros va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Maximilian Alexander, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Clarencio Guillermes va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Ludgerus Kvasny quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Torrejoneros! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Bojan Vasiljević una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Alberto Velázquez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Deklan Ray gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Velázquez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torrejoneros Szabolcs Balda quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Deklan Ray l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Paquete metes

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ryszard Opacki quedar desmarcat i marcar per a Paquete al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dennis Fok la va rematar Saber Jamal Al-Khabouri amb una magnífica volea que va fer pujar per a Paquete el 4 - 2.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors de Paquete no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ryszard Opacki va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Paquete va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jon Mikel Ximenez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Paquete va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 50, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en 真也 (Shinya) 笹森 (Sasamori).
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Paquete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ryszard Opacki, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ryszard Opacki de Paquete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Filomeno Valdés de Paquete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.