Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVG STeam (1332183) - Lionel Messi (801682) » 659711281: T63/J2/IV

Liga 659711281 Información oficial sobre el partido 659711281 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / IV.18 (3441)

Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 1 - 2 Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido
0 - 1 Pablo Valle Goyanes (5')
Nicolae-Dorin Borcescu (29') 1 - 1
1 - 2 Marco Pavone (36')
Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 1 - 2 Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alexandros FC Alineación oficial del equipo 'Alexandros FC' en el partido 1 - 1 Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alexandros FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nicolae-Dorin Borcescu de Alexandros va aconseguir igualar el partit al minut 29, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Monje va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Nicolae-Dorin Borcescu de Alexandros va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Nicolae-Dorin Borcescu va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gero Kobus de Alexandros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lionel Messi

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Messi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pablo Valle Goyanes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Aramsu Yahia va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Marco Pavone, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Valle Goyanes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Ángel Coca va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marco Pavone es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Ángel Cagüa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan José Pontejos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ángel Coca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.