Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Putonas FC (1338383) - TDA TEAM (1459050) » 659711254: T63/J9/IV

Liga 659711254 Información oficial sobre el partido 659711254 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.17 (3440)

Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 0 - 3 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
0 - 1 Bill Fraser (24')
0 - 2 Bill Fraser (54')
0 - 3 Manuel García (65')
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 0 - 3 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Putonas FC Alineación oficial del equipo 'Las Putonas FC' en el partido 0 - 1 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Putonas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Gabi Semian va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Putonas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

TDA TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bill Fraser que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TDA TEAM.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Bill Fraser va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 54, i va fer pujar el 0 - 2 per a TDA TEAM.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel García, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): TDA TEAM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Renán Illán va quedar-se sol davant el porter David Moltó, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TDA TEAM van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rick Kovacs, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Renán Illán va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fedir Gordya, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Bill Fraser va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.