Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gonators Lima (492152) - Guapito en la Red (993891) » 659711020: T63/J7/IV

Liga 659711020 Información oficial sobre el partido 659711020 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / IV.13 (3436)

Holbox Alineación oficial del equipo 'Holbox' en el partido 2 - 1 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Vasyl Kirienko (22') 1 - 0
Yiorgos Stratakis (29') 2 - 0
2 - 1 Yovo 'Bala Perdida' Draganov (78')
Holbox Alineación oficial del equipo 'Holbox' en el partido 2 - 1 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Holbox Alineación oficial del equipo 'Holbox' en el partido 2 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Holbox

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vasyl Kirienko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Yiorgos Stratakis va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Merv Nathan.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Gerald Ciolek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Holbox se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Yiorgos Stratakis del Holbox ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Yiorgos Stratakis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Jacques Anquetil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Acaimo Cendra va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Yovo 'Bala Perdida' Draganov era molt més ràpid que el defensa Jussi Veikkanen. Al minut 78, el jugador de Guapito va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Guapito sortien al contraatac. La falta llançada per Aitor Luna va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Guapito van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Adi Petrela va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guapito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yannick Williams, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 225 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Adi Petrela es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guapito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adi Petrela va sortir per sobre el travesser.