Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kuruhoo (796566) - Los Pajaritos CF (775503) » 659710805: T63/J9/IV

Liga 659710805 Información oficial sobre el partido 659710805 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / IV.9 (3432)

kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido 2 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
0 - 1 Juliano Espleda (58')
José Miguel Patarroyo (64') 1 - 1
David García (73') 2 - 1
kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido 2 - 1 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido 6 - 0 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
Es un cenizo 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuruhoo

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José Miguel Patarroyo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. kuruhoo empatava el partit, 1 a 1, al minut 64.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en David García va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de kuruhoo.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en José Miguel Patarroyo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kuruhoo.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Staniša Lakićević va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kuruhoo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David García va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a kuruhoo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bruno Abreu Lopes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): kuruhoo va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Lucio Borja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Miguel Rot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Staniša Lakićević va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 60, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Juliano Espleda va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pajaritos i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Göran Hör, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Nogueira no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Pajaritos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Pavel Memet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Arnaud Planès va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 28. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".