Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmeras team (1372423) - Real Coslada C.F. (1365225) » 659710746: T63/J8/IV

Liga 659710746 Información oficial sobre el partido 659710746 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / IV.8 (3431)

Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 0 - 1 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
0 - 1 José Ricardo Cagigal (42')
Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 0 - 1 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 3 - 0 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colla de porcs

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Roland Budu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Pablo Camazón del Colla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Zigor Aboitiz va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 el Colla va posar setge sobre la defensa central visitant però en József Benczédi no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Zigor Aboitiz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, József Benczédi va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zigor Aboitiz de Colla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Zigor Aboitiz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Real Coslada C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, José Ricardo Cagigal de Coslada va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Erneszt Boros va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Ramon Cambra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Coslada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Tautvaldis Sudrabs va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juan Fillola, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonello Zandomeneghi de Coslada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tautvaldis Sudrabs de Coslada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Fillola de Coslada es va guanyar la targeta groga merescudament.