Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anguila C.F. (1581146) - UE Baix Girona (798343) » 659710734: T63/J5/IV

Liga 659710734 Información oficial sobre el partido 659710734 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / IV.8 (3431)

Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido 2 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Gilberto Acuña (39') 1 - 0
Carlos Martínez de Rodrigo (58') 2 - 0
Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido 2 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido 2 - 0 Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anguila C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar Anguila CF amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gilberto Acuña va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Anguila CF va aconseguir el 2 - 0 quan Carlos Martínez de Rodrigo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Anguila CF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Martínez de Rodrigo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Mingorance.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Danny Cordy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Till Gallmann va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Mingorance al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jill Gomersbach va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Günay 'Indio' Efza va fer una magnífica centrada, però la rematada de Danny Cordy va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Pedro Sánchez Ortega de Anguila CF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Jill Gomersbach es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jill Gomersbach de Anguila CF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Arte Muerto

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Muerto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Kort Treutlein va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Muerto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Filip Terzić va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Filip Terzić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jean-Pierre Decamps després que el jugador de Muerto li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.