Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Baix Girona (798343) - Real Coslada C.F. (1365225) » 659710727: T63/J4/IV

Liga 659710727 Información oficial sobre el partido 659710727 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / IV.8 (3431)

Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido 2 - 1 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
Yavuz Ekşi (40') 1 - 0
1 - 1 Paúl Barrios (71')
Ferhat Diribaş (82') 2 - 1
Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido 2 - 1 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arte Muerto Alineación oficial del equipo 'Arte Muerto' en el partido 0 - 1 Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arte Muerto

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Muerto va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Yavuz Ekşi.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Muerto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ferhat Diribaş, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arve Le, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Muerto va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arve Le, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Muerto sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joseph Maher, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Real Coslada C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Paúl Barrios que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Coslada que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jasper Gaiser, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Pedro Mingorance, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patrice Vasseur no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zulfadly bin Hj Osman va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jasper Gaiser va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Jasper Gaiser de Coslada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mickaël Stievenard de Coslada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.