Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

galaxys (1579785) - lado oscuro (489707) » 659710719: T63/J1/IV

Liga 659710719 Información oficial sobre el partido 659710719 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.8 (3431)

tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 2 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
0 - 1 Angelo Giantomassi (15')
Lodewijk Stapper (16') 1 - 1
乐 (Le) 寻欢 (Xunhuan) (37') 2 - 1
tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 2 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tompotopón Alineación oficial del equipo 'tompotopón' en el partido 4 - 0 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tompotopón

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lodewijk Stapper va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. tompotopón empatava el partit, 1 a 1, al minut 16.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): tompotopón va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 乐 (Le) 寻欢 (Xunhuan) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En 乐 (Le) 寻欢 (Xunhuan) del tompotopón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En 乐 (Le) 寻欢 (Xunhuan), fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Maximilian Bernsteiner es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El tompotopón ho intentava per la dreta per mitjà de Ulrich Thiesen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Laurenţiu Velicu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 乐 (Le) 寻欢 (Xunhuan) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Enzo Abraham gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Heribert Sonnleitner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximilian Bernsteiner de tompotopón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Antonio Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

lado oscuro

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Angelo Giantomassi de oscuro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel López ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): oscuro van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Iliyan Krústanov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): oscuro van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Manuel López no va ser gens encertat.