Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chungueles c.f. (315024) - Cascajos,F.C. (796028) » 659710473: T63/J10/IV

Liga 659710473 Información oficial sobre el partido 659710473 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / IV.3 (3426)

Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 2 - 2 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
Josep Maria Notari (3') 1 - 0
Ramazan Öc (4') 2 - 0
2 - 1 Juan Pedro Escolar (25')
2 - 2 Juan Pedro Escolar (26')
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 2 - 2 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 4 - 2 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Chungueles prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Josep Maria Notari va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 4 (Gol por la derecha): Amb 4 minuts jugats, en Ramazan Öc va augmentar l'avantatge de Chungueles a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alessio D'Amico de Chungueles va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Chungueles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ovidiu Micu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Ovidiu Micu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Chungueles va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Josep Maria Notari va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Augusto António Ribeiro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chungueles.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alessio D'Amico va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel 'La roca' Iguíñiz de Chungueles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cascajos,F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Juan Pedro Escolar va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Cascajos,F.C. en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Juan Pedro Escolar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lluís Miquel Saus va entorpir al marcador d'en Bernat Enguix per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Richard Dolce, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rainhardt Dickhaupt no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Miquel Saus de Cascajos,F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.