Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chungueles c.f. (315024) - Los hombres de Tito (1594990) » 659710437: T63/J1/IV

Liga 659710437 Información oficial sobre el partido 659710437 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.3 (3426)

Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 3 - 1 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
Alessio D'Amico (2') 1 - 0
Manuel 'La roca' Iguíñiz (19') 2 - 0
Ramazan Öc (25') 3 - 0
3 - 1 Enric Micó (74')
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 3 - 1 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 3 - 0 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Alessio D'Amico, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): El Manuel 'La roca' Iguíñiz va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Chungueles. 2-0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Ramazan Öc de Chungueles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Alessio D'Amico gairebé va marcar per a Chungueles des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Ovidiu Micu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramazan Öc. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adam Dominiak de Chungueles va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Josep Maria Notari, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Augusto António Ribeiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Journet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel 'La roca' Iguíñiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Los hombres de Tito

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): hombres van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 74 quan Enric Micó sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.