Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. Diebloo (798201) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 659710325: T63/J1/IV

Liga 659710325 Información oficial sobre el partido 659710325 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / IV.1 (3424)

C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Abdallah El Achkar (54') 1 - 0
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 1 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,7 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 139 Minuto 54 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Abdallah El Achkar va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Amr Bekier.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Abdallah El Achkar va marxar de Amr Bekier en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Diebloo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Diebloo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hilary Matera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Yaşar Binnətov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vladyslav Zubkov va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Filip Bernatowicz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Diebloo van sortir al contraatac amb encert al minut 63, però Enrico Fiordalisi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Club Deportivo Opañel

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Gregori Vilalta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Jiří Kárník, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ramon Gisbert no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CD Opañel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Sendiu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Juan Maurer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Jordi Sendiu, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Antonio Moscoso al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.