Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUNIORPK (489633) - COLLA-AERIA (31041) » 659710306: T63/J10/III

Liga 659710306 Información oficial sobre el partido 659710306 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / III.16 (3423)

JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 2 - 1 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Ano Kakkuri (9') 1 - 0
1 - 1 Urko Etxeguren (32')
Silvio Abbiati (57') 2 - 1
JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 2 - 1 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 0 - 1 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUNIORPK

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Ano Kakkuri va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Silvio Abbiati va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de JUNIORPK i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óla Svenn Lamhauge va fer una magnífica centrada, però la rematada de Viktor Krupička va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Torben Haien va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ano Kakkuri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Óla Svenn Lamhauge va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JUNIORPK que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): Després de 32 minuts el COLLA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Urko Etxeguren sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Fahri Uğurlu ja els havia advertit que el porter contrari, en Gustavo Salgado, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Gustavo Salgado va anar a parar als peus del Urko Etxeguren que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andy Pechtold.