Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COLLA-AERIA (31041) - JUNIORPK (489633) » 659710283: T63/J5/III

Liga 659710283 Información oficial sobre el partido 659710283 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / III.16 (3423)

COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 3 - 0 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
Bartłomiej Ciężadło (30') 1 - 0
Agostinho Paz (36') 2 - 0
Kakhaber Zhvania (40') 3 - 0
COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 3 - 0 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 2 - 0 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del COLLA va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Bartłomiej Ciężadło en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.
  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): Després de 36 minuts el COLLA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Agostinho Paz sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Leon Bille el va rematar Kakhaber Zhvania amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Leon Bille, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Gustavo Salgado va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oswaldo Mantilla.

JUNIORPK

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Felipe Barros Aguado va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Todor Jovančić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JUNIORPK que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JUNIORPK sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dragan Ðokić, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El JUNIORPK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Silvio Abbiati va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de JUNIORPK van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ano Kakkuri va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUNIORPK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Malder Zelaia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.