Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMambo (794443) - Kastañazo (485990) » 659710235: T63/J7/III

Liga 659710235 Información oficial sobre el partido 659710235 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / III.15 (3422)

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 2 - 2 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
0 - 1 Romasis Makulis (3')
Richard Lagemaat (53') 1 - 1
1 - 2 Chus Ruiz de Zarzosa (56')
Richard Lagemaat (89') 2 - 2
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 2 - 2 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 3 - 3 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Richard Lagemaat va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 del partit, el jugador Richard Lagemaat de Leitus va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Samuel Aercke va estar a punt de marcar al minut 4 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Thomas Faurel de Leitus va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paolo Augusti va ridiculitzar a en Massimiliano Vivian amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ingo Bingl va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Kastañazo

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Kastañazo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Romasis Makulis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Benedit va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 56 de joc. Chus Ruiz de Zarzosa es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Coronel Bustamante va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kiavash Janbaz es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Luis Benedit, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kastañazo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Vivian de Kastañazo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.