Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Son Rapinya (1596538) - Estela Reynolds Fan Club (1456021) » 659710072: T63/J9/III

Liga 659710072 Información oficial sobre el partido 659710072 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / III.12 (3419)

Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 0 - 2 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
0 - 1 Óscar Dito (18')
0 - 2 Saul Granger (22')
Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 0 - 2 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 2 - 0 Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Rapinya

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bjarnólfur Magnússon va entorpir al marcador d'en David Nieto per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 200 Minuto 36 (Ocasión de falta): Rapinya va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 36, però el xut va anar a parar al pal.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Rapinya va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 61 que Pachín Nogueira no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èric Vallduví.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Sanmartí de Rapinya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 139 Minuto 18 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de pechotes Óscar Dito va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ivan Sanmartí va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Saul Granger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yeray Ramos López va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abraham Suárez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): pechotes van sortir al contraatac al minut 37, però Rafael Meneses va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): pechotes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Yeray Ramos López des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Crispiniano Brota es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Crispiniano Brota de pechotes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.