Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estela Reynolds Fan Club (1456021) - Sorpasso C.F. (123113) » 659710050: T63/J2/III

Liga 659710050 Información oficial sobre el partido 659710050 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / III.12 (3419)

Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 4 - 0 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
Rafael Meneses (12') 1 - 0
Iván Villasante (15') 2 - 0
Yeray Ramos López (76') 3 - 0
Roxerio Laxeiro (80') 4 - 0
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 4 - 0 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 2 - 0 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): pechotes va agafar avantatge al minut 12 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Rafael Meneses fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan pechotes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iván Villasante des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Yeray Ramos López de pechotes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Roxerio Laxeiro va augmentar l'avantatge de pechotes a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Dito va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Yasha Zeynalkheyri va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Dennis Strobandt es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yeray Ramos López de pechotes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Roxerio Laxeiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yasha Zeynalkheyri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Sorpasso C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pechotes. La jugada d'estratègia del Sorpasso per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kevin McCarthy va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.