Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Horizonte Final C.F (773140) - Drag Star C.F (776633) » 659709900: T63/J7/III

Liga 659709900 Información oficial sobre el partido 659709900 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / III.9 (3416)

Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 1 - 0 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
Quintin Kemmler (31') 1 - 0
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 1 - 0 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 2 - 0 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Horizonte Final C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Division va ser Quintin Kemmler.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yeo Xin An va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Jedei Ciria va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Quintin Kemmler va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jack Davin va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jedei Ciria al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yeo Xin An va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Quintin Kemmler. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Quintin Kemmler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Jedei Ciria va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josema Abelleira de Division la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Drag Star C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Anaba Benjelloune va poder marcar per a Drag en un servei de cantonada picat per en Saïd Smiri quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Martell va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Drag va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Faisal Hamdan Al-Suqry, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): El Drag va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Faisal Hamdan Al-Suqry la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.