Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Algeciras (307945) - Greengroucers (314841) » 659709868: T63/J13/III

Liga 659709868 Información oficial sobre el partido 659709868 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / III.8 (3415)

Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 0 - 1 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
0 - 1 Xamín 'Grifo' Bielva (2')
Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 0 - 1 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 1 - 1 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Algeciras

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pepe 'Hristo' Barreña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristóbal Veintimilla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virgilio Bala de Algeciras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Greengroucers

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xamín 'Grifo' Bielva es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Greengroucers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Xamín 'Grifo' Bielva va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gavin Jacob es va comportar com un juvenil al minut 41 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Greengroucers sortien al contraatac. La falta llançada per Joanikot 'Unicornio' Pastagiñena va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Greengroucers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Joanikot 'Unicornio' Pastagiñena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Greengroucers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xamín 'Grifo' Bielva va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xamín 'Grifo' Bielva de Greengroucers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.