Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Eguzki (1460687) - Kemasangres FC (989081) » 659709771: T63/J3/III

Liga 659709771 Información oficial sobre el partido 659709771 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / III.7 (3414)

C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 7 - 1 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
0 - 1 Antoni Jaroszewski (11')
Horaci Oller (12') 1 - 1
Mario Vasi (18') 2 - 1
Dennis Vera (32') 3 - 1
Dennis Vera (54') 4 - 1
Mario Vasi (64') 5 - 1
Sergiy Gudz (72') 6 - 1
Peter Nyhman (76') 7 - 1
C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 7 - 1 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 7 - 0 Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido
Tiene un resultado normal 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Bardin

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 del partit, el jugador Horaci Oller de Bardin va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Bardin prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Mario Vasi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Dennis Vera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bardin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dennis Vera progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 139 Minuto 64 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mario Vasi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ramón Martín Aldea per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 5 - 1
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Sergiy Gudz va augmentar l'avantatge de Bardin a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Bardin van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Peter Nyhman augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bardin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dennis Vera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Dolino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tomas Custode al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mario Vasi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Peter Nyhman, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franc Ilič de Bardin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kemasangres FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Giorgio Serretti la va convertir en gol amb un remat de cap en Antoni Jaroszewski tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 11 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kemasangres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Castellfollit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Giorgio Serretti de Kemasangres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.