Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Termitas Asesinas (1600618) - Mivi Team (779562) » 659709522: T63/J10/III

Liga 659709522 Información oficial sobre el partido 659709522 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / III.2 (3409)

Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido 1 - 3 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
0 - 1 Horacio Mendiola (30')
0 - 2 Gumersindo Destar (54')
Dalibor Hojný (71') 1 - 2
1 - 3 Horacio Mendiola (80')
Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido 1 - 3 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido 1 - 1 Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Termitas Asesinas

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Termitas va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Asier Bardolet, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dalibor Hojný que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Termitas va gaudir d'un penal a favor al minut 11, però el jugador Víctor García Solé va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Mohd Azza Tabari.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Termitas va deixar en bona posició a en Xurio Aeta per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Víctor García Solé no va ser aprofitada per en Gastón Facho que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abel Cariello de Termitas va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Dalibor Hojný es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Termitas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antony Paz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Dalibor Hojný de Termitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Dalibor Hojný de Termitas per doble groga al minut 86.

Mivi Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Horacio Mendiola va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Asier Bardolet.
  • 115 Minuto 54 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 54 minuts, Gumersindo Destar va superar per velocitat Amokrane Boziyadi per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Gaspar Ibaieta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Horacio Mendiola, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Mivi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Víctor Clement va quedar-se sol davant el porter Boštjan Rems, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hieronymus Schwinghammer al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Horacio Mendiola va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Víctor Clement quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Boštjan Rems, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philippe Flühmann.