Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isótopos de Coslada (993385) - Gaucho's Friends (1456252) » 659709481: T63/J14/III

Liga 659709481 Información oficial sobre el partido 659709481 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / III.1 (3408)

Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido 1 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
0 - 1 Mikalaj Radzichanka (20')
0 - 2 Erwin Deschka (36')
Azahari bin Galawat (41') 1 - 2
1 - 3 Mason Buckby (53')
Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido 1 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido 1 - 1 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isótopos de Coslada

Goles Goles

  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): En Shavit Dudkewitz conduïa pel cercle central i, veient a en Azahari bin Galawat desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gauchos. La jugada d'estratègia del Isótopos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ruben Puşcaşu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): El Isótopos se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 65, en Vittorio Giangreco va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Gauchos agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mikalaj Radzichanka amb mestria.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Mikalaj Radzichanka va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gauchos, Erwin Deschka, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 139 Minuto 53 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Mason Buckby van servir per superar a l'últim defensor, en Mario Del Prado. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Gauchos cantant "Mason Buckby selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el Gauchos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hugo Boira s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mason Buckby al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jörg Heinrich Marenitz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Thulani Madida, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 84 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ladislao Babington de Gauchos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joachim Hautea.