Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ECHENIQUES (1589927) - Mata CF (125052) » 659709405: T63/J9/II

Liga 659709405 Información oficial sobre el partido 659709405 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / II.4 (3407)

Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 0 - 3 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
0 - 1 Dik Knetemann (9')
0 - 2 Janusz Augustynek (32')
0 - 3 Janusz Augustynek (35')
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 0 - 3 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 2 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Trote Cochinero

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Cochinero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Omar Maingot en un 1 contra 1 amb el porter Roman Hříbek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 14 en Tomeu Bardina ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Carlos Salas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Cochinero Mauro Cata quasi va assolir l'empat al minut 17 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Ernest Eccles va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Mata CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Dik Knetemann de Mata es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mata va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Janusz Augustynek va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Janusz Augustynek va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Mata.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Janusz Augustynek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Klaus-Ulrich Wackerbarth al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian-Ştefan Gherlan.