Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brockhers (1577928) - Polgas Coin (1414150) » 659709335: T63/J6/II

Liga 659709335 Información oficial sobre el partido 659709335 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / II.3 (3406)

Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 2 - 2 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Juan Estevez (37') 1 - 0
1 - 1 Hermanas Koperis (73')
1 - 2 Guy Willoughby (76')
Alexander Koshechkin (84') 2 - 2
Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 2 - 2 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 2 - 1 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brockhers

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Brockhers s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Juan Estevez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Brockhers va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Alexander Koshechkin, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Toprak Özdoğdu va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Xocas Corcubión arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Brockhers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gábor Zrínyi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Brockhers ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Estevez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xocas Corcubión va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gábor Zrínyi de Brockhers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Polgas Coin

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Zenon Taracha la va convertir en gol amb un remat de cap en Hermanas Koperis tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 73 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Guy Willoughby que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Óscar Remedios, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Olgert Rrustemi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Zenon Taracha quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Maysar Jaber va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Óscar Remedios va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Óscar Remedios va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bendegúz Fehér, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.