Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlos Jugon (775687) - Real Quintana (438035) » 659709306: T63/J13/II

Liga 659709306 Información oficial sobre el partido 659709306 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / II.2 (3405)

Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 1 - 0 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Vincenzo Guolo (44') 1 - 0
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 1 - 0 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 3 - 0 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vincenzo Guolo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jugon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Jugon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrico Mauro Senneca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vincenzo Guolo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Enrico Mauro Senneca quasi dona a Jugon l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jugon van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vincenzo Guolo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Enrico Mauro Senneca va sorprendre Chao Sin amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jon Negelua, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Jugon ho intentava per la dreta per mitjà de Fernando 'Jugón' Ojalvo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Fernando 'Jugón' Ojalvo de Jugon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Quintana

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Germán Vidal Llorente va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quintana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Flaquer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Dimitrios Eracleous va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Cisquer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Quintana que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Quintana van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Germán Vidal Llorente va sortir desviat a la dreta de la porteria.