Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TerraCHá Warriors (1458915) - afra2 (1437719) » 659709186: T63/J10/Primera

Liga 659709186 Información oficial sobre el partido 659709186 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / Primera (3403)

TerraCHá Warriors Alineación oficial del equipo 'TerraCHá Warriors' en el partido 2 - 1 afra2 Alineación oficial del equipo 'afra2' en el partido
Gustavo Martucci (31') 1 - 0
Pharnaoz Lomia (32') 2 - 0
2 - 1 Angelo Canegallo (61')
TerraCHá Warriors Alineación oficial del equipo 'TerraCHá Warriors' en el partido 2 - 1 afra2 Alineación oficial del equipo 'afra2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TerraCHá Warriors Alineación oficial del equipo 'TerraCHá Warriors' en el partido 2 - 0 afra2 Alineación oficial del equipo 'afra2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TerraCHá Warriors

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): CHairegos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Gustavo Martucci va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pharnaoz Lomia va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Jeff Udumego arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mikko Kivimäki va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Anthony Sapienza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Martucci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mikko Kivimäki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Pharnaoz Lomia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Calvin Baiwir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anthony Sapienza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

afra2

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Angelo Canegallo de afra2 després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de afra2, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Elvis Abraham va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de afra2 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maren Urturi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Manez Labe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.