Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frontón de Fadón F.C. (1461222) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 659709161: T63/J4/Primera

Liga 659709161 Información oficial sobre el partido 659709161 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / Primera (3403)

Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 1 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
0 - 1 Elano Cebericha (39')
0 - 2 Gianluigi 'Longshot' Sarno (78')
Samuel Mollel (90') 1 - 2
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 1 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 2 - 1 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frontón de Fadón F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): FDF va reduir el marcador al minut 90 a 1 - 2 quan Samuel Mollel va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): FDF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Enrique Villagómez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aurélien Evina.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en Oleg Purgin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Antoine Boullay el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Younes Qoraich hauria d'haver estat gol al minut 61 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jesús Enrique Villagómez va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en 葉 (Ye) 永 (Yong), però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Younes Qoraich de FDF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dandy de Tazmania 2

Goles Goles

  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Elano Cebericha va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 187 Minuto 78 (Gol tiro lejano): Després de 78 minuts el Tazmania, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gianluigi 'Longshot' Sarno sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Tazmania va estar a punt d'arribar en un córner. En Rubén Sáenz va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pekka Kivihuhta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): José Montilla va marxar per velocitat al minut 38 i va fer una passada de la mort a Gianluigi 'Longshot' Sarno, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Elano Cebericha va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gianluigi 'Longshot' Sarno, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juan Luis Ghersi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Elano Cebericha, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Al minut 56 un refús amb el peu d'en Hermenegil Ebri va anar a parar als peus del Rubén Sáenz que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Ghersi.