Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 659671139

Liga 659671139 Información oficial sobre el partido 659671139 en Hattrick

11.07.2020 13:25:00

Mid_Is_Everything Alineación oficial del equipo 'Mid_Is_Everything' en el partido 0 - 4 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mid_Is_Everything Alineación oficial del equipo 'Mid_Is_Everything' en el partido 2 - 0 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mid_Is_Everything

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Antoine Heintz de Midadjiite va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Felipe Tinoco i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Midadjiite, però el xut de Patrick De Cauwsemaecker va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Andreas Nyher no oblidarà el que li va passar durant el minut 56. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Avni Karahan va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vladimir Kirov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marian Smagała que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mironus.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Ennio Mármol va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mironus i marcant el 0 - 2.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Angel Todorov de Mironus va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Joni Solehmainen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Harmen-Jan Landvoogd va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 82, i va passar la pilota a Sjefke Bomans, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ennio Mármol, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joni Solehmainen de Mironus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.