Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciencias de Granada (1415340) - Malpartits F.C. (779097) » 658743510: T63/R1

Copa 658743510 Información oficial sobre el partido 658743510 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 0 - 2 Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 1 - 2 Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciencias de Granada

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Ciencias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Marqués ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Ciencias van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però Santi Merino no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Mauro Fuentes Campos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ciencias que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Gotrano de Ciencias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Malpartits F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Malpartits agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hennes Kristan amb mestria.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Domenico La Placa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Malpartits.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Malpartits va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Domenico La Placa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Malpartits van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrien Lubig-Schlosser va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Naranjo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.