Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasquillas F.C. (1340093) - Atletico de Barajas (772465) » 657465825: T62/R4

Copa 657465825 Información oficial sobre el partido 657465825 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido 0 - 1 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido 2 - 2 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasquillas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Matthieu Delos del Rasquillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Matthieu Delos va deixar a Abel Fines assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Sufredo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Salvatore Melazzini hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sorin Niţoiu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Villabaso estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marcos Musa, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Rasquillas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Matthieu Delos no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Matthieu Delos no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Pedro Sufredo de Rasquillas va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): David Šimon de Rasquillas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 90, però no va estar gaire encertat.

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cosmin Jidoi quedar desmarcat i marcar per a Barajas al minut 56. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Marcus Feldmann va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Heinz Kratzl va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcus Feldmann de Barajas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Eduardo Ubaldez de Barajas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.