Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657324265

Copa 657324265 Información oficial sobre el partido 657324265 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00

BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 3 - 0 Nales FC Alineación oficial del equipo 'Nales FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 6 - 0 Nales FC Alineación oficial del equipo 'Nales FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackHole

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raúl Dulce ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Blackhole es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Reece Fleming va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Garagorri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Blackhole.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Blackhole va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reece Fleming va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joachim Pettersson.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Raúl Dulce una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Joachim Pettersson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Firmino Samina per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joachim Pettersson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Blackhole ho intentava per la dreta per mitjà de Reece Fleming, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Juan Alfonso Sanz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ádám Méhes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reece Fleming es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nales FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nales, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Danila Chibiskov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 吴 (Wu) 恒林 (Henglin) de Nales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.