Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657320531

Copa 657320531 Información oficial sobre el partido 657320531 en Hattrick

26.02.2020 12:30:00

M.Norte Alineación oficial del equipo 'M.Norte' en el partido 2 - 7 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
M.Norte Alineación oficial del equipo 'M.Norte' en el partido 0 - 3 Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M.Norte

Goles Goles

  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 53 minuts, Enrique Muñoz va superar per velocitat Petar Rashevski per posar el 1 - 5 al marcador.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Joaquín Vizconde va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de M.Norte i marcant el 2 - 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Torres Toro de M.Norte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Brendariz de M.Norte la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Castelldefels

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Rafael Poyales va posar els visitants Castelldefels per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Carlos Reina, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adrián Paxe va augmentar l'avantatge de Castelldefels a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Villarmerín de Castelldefels l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 26 de partit.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Manuel Yang de Castelldefels va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Castelldefels l'avantatge per 1 - 6. Rafael Poyales en va ser l'anotador.
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 62 i semblava que Castelldefels desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jesús Vitores va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alar Oheta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Oriol Agustí, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Oriol Agustí va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Manuel Yang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas Balsalobre, però la pilota va topar amb el travesser.