Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocopandas (991115) - BENDER FC (1458178) » 657317484: T62/R3

Copa 657317484 Información oficial sobre el partido 657317484 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Chocopandas Alineación oficial del equipo 'Chocopandas' en el partido 7 - 8 BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 6
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
41 % Posesión 45' 59 %
41 % Posesión 90' 59 %
Jugar creativamente Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 20Nivel de táctica: 20
Chocopandas Alineación oficial del equipo 'Chocopandas' en el partido 7 - 8 BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chocopandas Alineación oficial del equipo 'Chocopandas' en el partido 0 - 1 BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocopandas

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tomás Folgado va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Chocopandas, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 106 Minuto 91 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 91 i semblava que Chocopandas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marcel Baixench va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 111 Minuto 114 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mark Bliss va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Chocopandas empatava el partit, 3 a 3, al minut 114.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 91 (Ocasión de penalti): Al minut 91, Chocopandas va disposar d'un penal a favor, però el xut de Mark Bliss va ser aturat per Astolfo Scala.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leano Badorf de Chocopandas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Kurt Deleuran de Chocopandas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Astolfo Scala en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Chocopandas Mark Bliss no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Astolfo Scala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marcel Baixench va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bogdan Ţica, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Astolfo Scala va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chocopandas i 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Alfonso Carbajo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Chocopandas.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Leano Badorf de Chocopandas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.

BENDER FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BENDER. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Dilio Bárcenas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Quan passaven 56 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del BENDER. En Kirk O'Connell va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 187 Minuto 95 (Gol tiro lejano): Després de 95 minuts el BENDER, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Fahd Saleh Tlaymat sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jérôme Barron va poder marcar per a BENDER en un servei de cantonada picat per en Kirk O'Connell quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Dilio Bárcenas ja els havia advertit que el porter contrari, en Dacio Sánchez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 111 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del BENDER va deixar en bona posició a en Sean Nichols per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Osvaldo Ribeiro Jorge de BENDER va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pèire Bonet de BENDER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Osvaldo Ribeiro Jorge de BENDER per doble groga al minut 43.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jérôme Barron de BENDER anava molt fort i col·locat però Dacio Sánchez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Per-Inge Gustavsson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a BENDER.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de BENDER, Dilio Bárcenas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Fahd Saleh Tlaymat va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Krum Lazarov de BENDER va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Hasse Ivarsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.