Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vonbeelzebub Malaka (1372851) - Zafreño (1436860) » 657317210: T62/R3

Copa 657317210 Información oficial sobre el partido 657317210 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido 0 - 3 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido 0 - 1 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vonbeelzebub Malaka

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Vonbeelzebub van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Thomas Tangedal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vonbeelzebub va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nahit Örü, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérôme Leroux de Vonbeelzebub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zafreño

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Zafreño va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Sérgio 'Vainilla' Taffarel va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 187 Minuto 26 (Gol tiro lejano): En Josep Enric 'Cardamomo' Roquer conduïa pel cercle central i, veient a en Jan 'Tomillo' Brogaard desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Camilo 'Eneldo' Collotto va acabar en una passada genial cap al jugador de Zafreño Francesc 'Estragón' Picollà, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Diego 'Cúrcuma' Díaz-Aguado ja els havia advertit que el porter contrari, en Franck Haar, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): El Zafreño se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 36, en Francesc 'Estragón' Picollà va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Diego 'Cilantro' Velar de Zafreño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.