Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 657161081

Copa 657161081 Información oficial sobre el partido 657161081 en Hattrick

19.02.2020 12:15:00

Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 5 - 2 FC Rober Alineación oficial del equipo 'FC Rober' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 4 - 0 FC Rober Alineación oficial del equipo 'FC Rober' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lisiados

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alvar Marquina de Lisiados aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Agustín Tomás Ariza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Lisiados.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Marcel Mitjavila va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Lisiados al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Albino Belesar. 4 - 2 pels locals.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marcel Mitjavila la va rematar Enrique Ezteíbar amb una magnífica volea que va fer pujar per a Lisiados el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Albino Belesar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bachir Rahmani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Aldán Lamela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Bachir Rahmani va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lisiados va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franciscano Carchano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bachir Rahmani.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Maximiliano Salas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Albino Belesar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Agustín Tomás Ariza de Lisiados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakobe Akordagoitia.

FC Rober

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rober eren letals, i Germán Guillén de Fitero va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Fadil Fannane estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ramón García-Velasco va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 73.