Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - Martinientes (438436) » 657154783: T62/R2

Copa 657154783 Información oficial sobre el partido 657154783 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 4 - 0 Navarricos Alineación oficial del equipo 'Navarricos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 1 Navarricos Alineación oficial del equipo 'Navarricos' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 26 (Gol tiro lejano): En Iván Farina conduïa pel cercle central i, veient a en Patricio Quintanal desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 64 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Basauri va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 64 va arribar el 2 - 0 quan en Pablo Fontaneda va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Basauri i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 66 minuts de joc. Mentre en Alexandro Acevedo do Río el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Pineda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Basauri tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Patricio Quintanal ho va intentar al minut 39 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Basauri se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Alberto De Armas va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Navarricos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Mario Alberto Fernández va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Mario Alberto Fernández quasi aconsegueix empatar per Navarricos al minut 36, però Jorge Alucema va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aitxuri Nagile quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Alucema va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aitxuri Nagile des de l'esquerra.