Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern O.M.D (1416026) - Los del Pueblo (801134) » 654560216: T62/J5/VII

Liga 654560216 Información oficial sobre el partido 654560216 en Hattrick

14.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / VII.760 (38796)

U.D. Raboteca Alineación oficial del equipo 'U.D. Raboteca' en el partido 5 - 1 Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido
Diego Castellón (27') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Otero (28')
Arlindo Madrugo (31') 2 - 1
Stefan Holzmann (41') 3 - 1
Julián Gabriel Rinaldo (64') 4 - 1
Julián Gabriel Rinaldo (86') 5 - 1
U.D. Raboteca Alineación oficial del equipo 'U.D. Raboteca' en el partido 5 - 1 Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. Raboteca Alineación oficial del equipo 'U.D. Raboteca' en el partido 5 - 0 Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Raboteca

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Castellón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Raboteca va ser Arlindo Madrugo.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Raboteca va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefan Holzmann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Raboteca va aconseguir el 4 - 1 quan Julián Gabriel Rinaldo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Julián Gabriel Rinaldo de Raboteca va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Frankling Castro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Hoyuela va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Arlindo Madrugo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Julián Gabriel Rinaldo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco Hoyuela al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pransiškus Anfanavičius va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pransiškus Anfanavičius. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Los del Pueblo

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Aihartz Zubeldia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pueblo, un peu providencial d'en Ricardo Otero va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Al minut 68, Pueblo va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Juan Benítez no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Umberto Riccitelli de Pueblo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Benítez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.